En dan krijg je slecht nieuws…

door | 3 juli 2018 | 0 Reacties

Maar er is nog hoop! Want wij geven niet zomaar op!

Zondag vetrokken we met ons drieën vol goede moed richting Duitsland met onze oudste dochter aan het stuur. Natuurlijk combineerden we het onaangename met het aangename en hebben we er een gezellige voetbalavond van gemaakt op een gezellig Duits terras.

Vol vertrouwen stapten we de volgende dag de drempel over van Universitätsklinikum in Frankfurt. Een aparte gewaarwording met een hele directe arts. Na de scan werd al snel duidelijk dat het geen goed nieuws gesprek was. De tumoren zijn gegroeid in de longen en er zijn uitzaaiingen in de lever ontdekt. Onze wereld stond even stil. Dit bericht kwam keihard binnen. Als er geen behandeling plaats vindt op korte termijn dan verwacht deze arts dat John het nieuwe jaar niet haalt. John is altijd heel erg to the point en van de no nonsens maar bij Maureen en mij moest dit bericht toch even landen.

Het positieve bericht is dat behandeling mogelijk is. Het advies is om zo snel mogelijk te starten met een TACP-behandeling. Bij deze behandeling wordt cytostatica rechtstreeks in de tumoren in de longen gespoten. Een behandeling waarbij goede resultaten zijn behaald en waarbij de negatieve symptomen door het gebruik van chemo bijna niet voorkomen. Een behandeling waar John vertrouwen in heeft en voor wil gaan! De artsen denken dat John zonder behandeling de kerst niet eens meer gaat halen… Met deze behandeling kan er gemiddeld 2.5 jaar en wie weet hoeveel meer behaald worden!

Het geld voor de eerste sessie hebben we dankzij jullie al binnen. Er zijn echter nog minstens 3 behandelingen voor de longen en waarschijnlijk ook nog een paar voor de lever nodig. Maar willen we alles stap voor stap aanpakken. Ons doel is daarom nu om de tweede behandeling (vindt ergens plaats in de eerste weken van augustus) mogelijk te maken! Deze behandeling kost 10.000 euro per sessie. Wat zijn we dankbaar dat de eerste sessie binnen is… maar we zijn er dus nog lang niet!
We gaan weer volop verder met onze actie want de vervolgbehandelingen moeten er hoe dan ook komen!

Doet u mee met het helpen delen van onze berichten? Doet u mee met het bedenken van acties of wat dan ook? We hebben niet veel tijd want om de vierweken vindt er een behandeling plaats. Dus kom in actie! Voor vragen e.d. kan er contact opgenomen worden via info@JohnStrijd.nl.

Hoopvolle groeten,
Familie Visscher

John Strijd Blog Slecht Nieuws - 4

Vol hoop richting het ziekenhuis in Frankfurt

John Strijd Blog Slecht Nieuws - 3

Afleiding zoeken voor het spannende en allesbepalende gesprek…

John Strijd Blog Slecht Nieuws - 1

Druk bezig met het voorbereiden van de vragen en aan het inlezen voor het gesprek. 3 talen (Duits, Engels en Nederlands) door elkaar is zo makkelijk nog niet!

John Strijd Blog Slecht Nieuws - 2

Ingang van het ziekenhuis. Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.