Update John & actieplannen JohnStrijd

door | 14 maart 2019 | 0 Reacties

Beste allemaal,

Na een tijdje radiostilte door de feestdagen en de situatie rondom John, heeft het even geduurd voordat we deze update konden sturen. Inmiddels zijn we weer volop bezig met JohnStrijd en hebben er al weer wat acties plaatsgevonden én staat er een grote actie op de planning voor komend weekend. Hierover straks meer, want we geven eerst een update over John.

 

Update John

Dit jaar zijn is John helaas qua gezondheid niet goed begonnen. John heeft al langere tijd klachten (griepverschijnselen, hoesten, benauwdheid) en hersteld helaas niet goed ondanks zware medicijnen. Daarnaast was de laatste uitslag van de scan negatief. De tumoren in longen en lever zijn behoorlijk gegroeid. Dit nieuws is hard gekomen in ons gezin en de grote vraag is nu hoe verder. John kiest ervoor om niet met chemokuren te starten maar om weer aan de behandelingen in Duitsland te gaan beginnen. Daarnaast gaat hij zich richten op gezonde voeding (ook in de vorm van supplementen) met als doel om het immuunsysteem weer in balans te krijgen.

Om de volgende behandelingen in Duitsland te kunnen bekostigen, zijn we weer volop bezig met JohnStrijd. Actie is nodig op korte termijn!
Hieronder geven we een update over de acties en plannen van JohnStrijd.

 

Zumba voor John

Afgelopen zaterdag heeft er een Zumba marathon plaatsgevonden onder begeleiding van Lieneke. Echt een super initiatief met een mooi resultaat! Bij de ProfitGym in Dalfsen was er een mooie opkomst waarbij we JohnStrijd weer goed hebben kunnen promoten. ProfitGym en Lieneke, heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze actie!

 .  

 

Actiedag JohnStrijd in Zwolle

Komende zaterdag 16 maart zal er een heel team actief zijn in Zwolle Zuid, Stadshagen en in de AA-landen om met zijn allen geld op te halen voor JohnStrijd. Inmiddels hebben er meer dan 13 vrijwilligers zich aangemeld, dus dat belooft een succes te worden! Zie ook het artikel in de Stentor (lokale krant van Zwolle)

Dus wil jij JohnStrijd een hart onder de riem steken: zoek ons vooral op komende zaterdag zodat we er met zijn allen een mooie dag van kunnen maken! Ook als je wilt komen helpen, ben je van harte welkom! Via info@www.johnstrijd.wezijnnogbezig.nl kan je contact opnemen.

Ook als je komend weekend niet in staat bent om ons te komen helpen, kan je ons uiteraard helpen. Via deze link kan je doneren; elk donatie is welkom!

 

Trots!

Naast JohnStrijd blijven wij ons inzetten voor de strijd tegen kanker. Daarom is er onlangs een stichting opgericht genaamd Opereren Zonder Snijden. Pascale, Maureen en John vormen samen het bestuur. Het doel van de stichting is om kankerpatiënten te begeleiden voor behandelingen op maat.  Op korte termijn komt er meer informatie over deze stichting. Op het Inspire2livecongres met het thema “We want to be at the table and not on the menu!” heeft Maureen een toespraak gehouden over Opereren Zonder Snijden en over de strijd tegen kanker.

 

Dat was het voor deze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten want volgende week komen we met een leuk bericht.

Voor nu heel erg bedankt voor jullie betrokkenheid een voor jullie steun. We houden jullie op de hoogte!

Dankbare groet,
Familie Visscher

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.