Leef met volle teugen

door | 19 mei 2019 | 2 reacties

Beste allemaal,

Wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden. Zo is JohnStrijd inmiddels een stichting geworden, hebben er diverse acties plaatsgevonden én is er een geheel nieuw actieplatform opgezet waar we ontzettend trots op zijn. Met de stichting gaat het dus goed.

Helaas gaat het met de gezondheid van John niet goed. De laatste maanden is John erg verzwakt door verschillende oorzaken (o.a.longontsteking). Daardoor is hij op dit moment niet in staat om naar Duitsland te gaan voor vervolgbehandelingen. De situatie is inmiddels zo ernstig dat we onderstaande tekst graag met jullie willen delen.

 

Leef met volle teugen

Als je gezond bent, ben je rijk!
Hoe waar als je een ernstige ziekte hebt en weet dat je niet meer beter wordt.
Je leert relativeren, accepteren en vooral te genieten.
Genieten van de kleine dingen.
Een kopje koffie drinken in de zon.
Luisteren naar mooie muziek.
Samenzijn met je gezin en alle mensen die je dierbaar zijn.Hoe moeilijk is het om als partner en als kind aan de zijlijn te staan.
Machteloos toezien hoeveel pijn er wordt geleden.
Verdrietig  zijn om iedere keer een stukje los te moeten laten:
Nooit meer samen wandelen
Nooit meer samen fietsen
Nooit meer…Iedere goede dag wordt gevierd.
Iedere slechte dag snel vergeten.
Prachtige gesprekken.
Prachtige momenten.
Zo waardevol, iedere dag in geschonken tijd.

Helaas is deze tekst van toepassing op ons. John strijdt letterlijk om zo lang mogelijk bij ons te blijven (vorige week een keelontsteking en weer een longontsteking gehad).
Met dieptepunten maar ook met heel veel mooie, onvergetelijke momenten.
Wij koesteren iedere dag met elkaar.
Als je omringd wordt met liefde, ben je rijk en gezegend!

Lieve mensen, bedankt voor alle support in de afgelopen tijd!
Bedankt voor alle bezoekjes, hulp, kaartjes, appjes, mailtjes, bloemen enz.
Het is niet in woorden uit te drukken wat dit voor ons betekent❤️

Maar… Stichting JohnStrijd gaat door! We hopen dat John aansterkt en voor behandeling naar Duitsland kan. Daarnaast zetten we ons in voor andere gezinnen. 

Daarom zijn we weer volop bezig met het organiseren van acties. Kunnen we op jou rekenen?

Start je actie!

Op 15 juni 2019 is het weer zover: het gezelligste hardloopfestival van Nederland vindt plaats. Zo’n 10.000 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Dit hardloopevenement van Zwolle verbindt ons als stad. Of je nou een doorgewinterde hardloper bent of een recreant, iedereen is van de partij. Een halve marathon of de 4 engelse mijlen ren je niet zomaar. Dit vereist training en doorzettingsvermogen. Hoe mooi is het als je elke kilometer kan laten tellen voor de strijd tegen kanker.

Daarom hierbij een oproep: ga jij de halve marathon of 4 engelse mijlen lopen en wil jij daarbij elke kilometer laten tellen voor JohnStrijd, sluit je dan aan bij het hardloopteam van Stichting JohnStrijd!

Strijd jij met ons mee? Samen met een heel team zullen wij er alles aan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen om zo meer behandelingen mogelijk te kunnen maken en het doel van de stichting JohnStrijd te bereiken om ook andere kankerpatiënten te ondersteunen in hun zoektocht naar behandelingen op maat.

Uiteraard kan je ook een eigen actie starten. Ook dit kan via de knop “start actie”. Ben je bijvoorbeeld jarig en wil je daaraan een mooie actie koppelen? Of loop je de Nijmeegse vierdaagse? Steun JohnStrijd en start een persoonlijke actie.

Start jou actie

 

Doneren met Ideal

Om het nog makkelijker te maken om te doneren, heeft JohnStrijd nu een Ideal knop op de website, zo is het nog makkelijker geworden om te doneren. Ook kunt u zich nu inschrijven om een maandelijkse donatie te doen om zo JohnStrijd structureel te kunnen ondersteunen.

Doneren JohnStrijd

Dat was het voor deze nieuwsbrief.  Heel erg bedankt voor jullie betrokkenheid een voor jullie steun. We houden jullie op de hoogte!

Dankbare groet,
Stichting JohnStrijd

Laat een reactie achter

2 Reacties

  1. Bianca van de Wakker

    Antwoord
  2. Mariet Rosendal

    💞

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.