Acties

Scania Zwolse Halve Marathon

Op 15 juni 2019 is het weer zover: het gezelligste hardloopfestival van Nederland vindt plaats. Zo’n 10.000 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Dit hardloopevenement van Zwolle verbindt ons als stad. Of je nou een doorgewinterde hardloper bent of een recreant, iedereen is van de partij. Een halve marathon of de 4 engelse mijlen ren je niet zomaar. Dit vereist training en doorzettingsvermogen. Hoe mooi is het als je elke kilometer kan laten tellen voor de strijd tegen kanker. 

Daarom hierbij een oproep: ga jij de halve marathon of 4 engelse mijlen lopen en wil jij daarbij elke kilometer laten tellen voor JohnStrijd, sluit je dan aan bij het hardloopteam van Stichting JohnStrijd!

Strijd jij met ons mee? Samen met een heel team zullen wij er alles aan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen om zo meer behandelingen mogelijk te kunnen maken en het doel van de stichting JohnStrijd te bereiken om ook andere kankerpatiënten te ondersteunen in hun zoektocht naar behandelingen op maat. 

Uiteraard kan je ook een eigen actie starten. Ook dit kan via de knop “start actie” aan de rechterkant! Ben je bijvoorbeeld jarig en wil je daaraan een mooie actie koppelen? Of loop je de Nijmeegse vierdaagse? Steun JohnStrijd en start een persoonlijke actie.

Acties voor JohnStrijd

Uiteraard zijn nieuwe ideeën ook altijd welkom. Neem via deze pagina contact met ons op. Alvast heel erg bedankt voor het meedenken!

Wat vrienden zeggen over John:

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.