Steun Stichting JohnStrijd

Jouw hulp is hard nodig!

Stichting JohnStrijd krijgt geen subsidies. Door jouw bijdrage kunnen wij een groot verschil maken voorgezinnen die te maken hebben met kanker en te maken hebben met extra kosten als gevolg van behandelingen en medicijnen. Wij gaan voor kwaliteit van leven, op elk mogelijke manier. Vergeet je niet onderaan de pagina aan te melden voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van Stichting JohnStrijd.

Lees hier hoe jij kunt helpen:

Doe een gift

Alle donaties zijn welkom, groot en klein!

Kies zelf een donatiebedrag:


U kunt betalen met Ideal of Creditcard.

Ook kunt u geld overmaken via deze link of via NL51 RABO 0341 2389 29 t.n.v. Stichting JohnStrijd.

 

Word vriend of partner

Wil je ons helpen door je in te zetten met je bedrijf? Bekijk eens onze sponsorpagina. Onze website wordt goed bekeken, waardoor je als bedrijf kan opvallen door je naam te linken aan Stichting JohnStrijd. Interessant? Neem contact met ons op.

Maandelijkse donatie

Naam*

E-mailadres

Bedrag *Acties voor JohnStrijd

Neem deel aan onze evenementen/acties

Schrijf je in voor de Zwolse Halve Marathon en 4Engelse Mijlen en loop voor JohnStrijd! Of bedenk een andere leuke actie. Neem ook eens een kijkje op onze actiepagina:

Kom in actie voor Stichting JohnStrijd

Kies Stichting JohnStrijd als doel voor jouw actie! Organiseer bijvoorbeeld een sponsoractie, zoals een sportevenement. Heb je een idee of wil je dat we met je meedenken? Neem ook is een kijkje op onze actiepagina om ideeën op te doen of je aan te sluiten bij een van onze acties.