En we gaan door…

door | 8 juli 2018 | 0 Reacties

Lieve allemaal,

Wat een bijzondere reacties, steunbetuigingen en donaties hebben we weer ontvangen. Wat een enorme grote steun in onze rug. Het is echt niet in woorden uit te drukken wat het allemaal met ons heeft gedaan en wat het nog steeds met ons doet. Een enorme rollercoaster. Lieve mensen, heel erg bedankt voor alle support op welke manier dan ook!

En wij gaan door en vooral John gaat door. Woensdagmiddag 11 juli vindt de eerste behandeling in Duitsland plaats. Natuurlijk heeft John veel research gedaan. Hij heeft er het volste vertrouwen in dat dit de weg is die hij in moet slaan. Dankzij JohnStrijd is deze behandeling mogelijk. Hoe bijzonder! Hoe enorm bijzonder!

Wat zijn we trots op onze dochters. Onze meiden die heel wat te incasseren hebben gehad in alle jaren dat John ziek is. Goed nieuws maar ook vaak slecht nieuws en altijd gaan ze door met studeren, werken en alles er om heen. Maureen studeert dit jaar af voor de master International Relations, Manouk heeft deze week haar propedeuse  gehaald (HBO-Verpleegkunde) en Zara gaat over naar Havo 4. Wat een kanjers.. wat een enorme doorzetters. Hoe trots kan je als ouders zijn. En dan zijn ze ook nog bezig met JohnStrijd!

En daarom moeten we door….

Wat zijn we op de goede weg! Maar we zijn er nog lang niet! We houden de vaart erin want de behandelingen moeten snel achter elkaar plaats vinden (iedere vier weken). Daarom zijn we nu volop bezig voor het mogelijk maken van de tweede behandeling die plaatsvindt in de week van 5 augustus (zie teller hier op de site).  Daarnaast moeten we rekening houden met meer dan vier behandelingen omdat de lever ook nog aangepakt moet worden.

We maken volop gebruik van social media om ons doel te bereiken. Wilt u onze berichten blijven zoveel mogelijk blijven delen, etc.? Suggesties en ideeën blijven welkom!

Het uiteindelijke doel: JohnStrijd, Samen voor John… SAMEN daar gaan we voor!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.