Blue’m: hulp bij chemokuren

door | 29 juli 2018 | 0 Reacties

Tip voor kankerpatiënten bij chemokuren!

Via Fokke-Jan Middendorp ben ik getipt op producten van Blue’m.

Als je chemokuren krijgt, worden onder andere je slijmvliezen aangetast en daardoor ontstaan er wonden in de mond, ook de smaak verandert aanzienlijk. Vanaf het begin van deze kuren gebruik ik producten van Blue’’m (tandpasta, mondspray, mondwater en orale gel) naar volle tevredenheid. Ik heb geen wondjes in mijn mond en heb een hele frisse adem. Deze producten kan ik iedereen, maar ook zeker kankerpatiënten aanraden! Het helpt echt!
Zie https://www.bluemcare.com

Voor vragen, informatie en ervaringen over deze producten mogen jullie ook altijd contact met mij opnemen via info@www.johnstrijd.wezijnnogbezig.nl

John Strijd Blog Blue'm

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.