Benefiet-event & update behandelingen John

door | 14 september 2018 | 0 Reacties

Benefiet-event 7 september 2018

Lieve mensen,

Wat was het fantastisch! Het Benefiet event voor JohnStrijd op 7 september! Zoveel lieve mensen, mooie optredens, super enthousiaste veilingmeesters en wat een fantastische organisatie en locatie! We kunnen niet in woorden uitdrukken wat deze avond met ons  heeft gedaan! Een avond om nooit te vergeten!
OPROEP: FOTO’S GEZOCHT! Op de fantastische benefiet-avond is het ons helaas niet gelukt om genoeg foto’s te maken. Daarom willen wij u vragen om eventuele foto’s en video’s die u gemaakt heeft op de avond door te sturen naar: info@www.johnstrijd.wezijnnogbezig.nl. Alvast heel erg bedankt!

3e behandeling John in Frankfurt

Afgelopen woensdag (12 september) heeft John de 3e behandeling in Duitsland gehad. De behandeling is goed verlopen. John heeft de behandeling goed doorstaan en had deze keer bijna geen bijwerkingen. De uitslag naar aanleiding van de tweede behandeling was heel goed: de tumoren zijn met 6 procent geslonken. De behandelingen slaan aan! We zijn zo onbeschrijfelijk blij en zo enorm dankbaar en trots! Zonder JohnStrijd waren deze behandelingen nooit mogelijk geweest. Zoveel medeleven, zoveel lieve berichtjes! Wat een enorme steun! Deze uitslag geeft zoveel moed om door te gaan?JohnStrijd Samen voor John. Opgeven is geen optie!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.