Samenloop van Hoop

door | 28 mei 2018 | 0 Reacties

Wat een bijzondere ervaring om bij de Samenloop voor Hoop aanwezig te zijn met ons gezin en een fantastisch team. Ontroerend om te zien dat er  zoveel mensen zijn met hun eigen verhaal, zoveel mensen met Hoop.

Als je te maken krijgt me een ernstige ziekte van een geliefde dan is het hele ziekteproces eigenlijk een Samenloop van Hoop. Hoop op een goede uitslag, Hoop op genezing, Hoop op een goede kwaliteit van leven, Hoop op een mooie tijd nog samen met je gezin. Hoop op een laatste kans.

Kanker heeft ons leven enorm veranderd. Maar niet alleen negatief. Wat een bijzondere momenten hebben we in de afgelopen jaren meegemaakt. Wat een bijzondere vriendschappen hebben we ervaren (ondanks dat we ook vriendschappen hebben verloren). Wat een geluksmomenten hebben we mee mogen maken. Wat bijzonder veel liefde hebben we mogen ontvangen. Wat enorm veel hoop hebben we altijd gehouden. Hoop dat John zo lang mogelijk bij ons mag blijven.

En zo blijven we doorlopen met ons gezin en alle lieve mensen om ons heen. Schouder aan schouder … Onze eigen Samenloop van Hoop want opgeven is geen optie.

Pluk de dag lieve mensen want Het leven is wat je vandaag viert!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.