Wat is de uitslag?

door | 2 oktober 2018 | 1 reactie

Hoe gaat het nu met John?

Wat is de uitslag? | 2 oktober | 21.30 | SBS6

 

Als je kanker hebt, leef je eigenlijk van uitslag tot uitslag. De uitslag bepaalt iedere keer de komende periode. Wordt het een periode van behandelen, wordt het een periode van herstellen of wordt het een periode van een “normaal” leven. Gelukkig heeft John in de periode van ziek  zijn (8 jaar) veel normale momenten mogen beleven. Normaal leven is in dit stadium geen optie maar John strijdt door om nog veel mooie momenten te gaan beleven. Inmiddels heeft de derde behandeling in Duitsland plaats gevonden. Alle behandelingen zijn mogelijk gemaakt door JohnStrijd. Wat zijn we alle mensen die hier aan meegeholpen hebben ontzettend dankbaar! We moeten er niet aan denken dat deze behandelingen niet mogelijk waren geweest!

De uitslag van de tweede behandeling is dat de behandeling aan slaat en dat de tumoren in de longen zelfs geslonken zijn. Hier hebben we zo op gehoopt!  Hier doen we het allemaal voor! Dit geeft zoveel moed voor het vervolg. De vierde behandeling staat gepland in oktober. Dan horen we de stand van zaken naar aanleiding van de derde behandeling en het voorstel voor het vervolg.

Daarom moeten we door met JohnStrijd om ook het vervolg mogelijk te maken en verdere behandelingen in Duitsland mogelijk te maken. Opgeven is echt geen optie!

En dan is het bijna zover…
Dinsdag 2 oktober, aanvang 21.30 uur komen we met JohnStrijd in het programma “Wat is de Uitslag”.  Wat hebben we een leuke tijd gehad met het team van SBS! Zie ook het filmpje van SBS “Hoe gaat het met..”

We zijn heel benieuwd wat jullie van de uitzending vinden. Laat je het weten

Laat een reactie achter

1 Reactie

 1. Gina Norder

  Lieve fam,wij zitten bijna in hetzelfde situatie uitzaaiing van darmkanker in de lever , op dit moment doen ze nog geen chemo omdat de plekjes klein Zijn maar zoals we weten dit kan allemaal snel veranderen dus jullie begrijpen alle nieuwe informatie ect is welkom.
  In welk ziekenhuis in Duitsland worst John behandeld.
  Ik wens jullie heel veel succes en kracht toe.
  Gina Norder.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.