Update behandelingen John: Hoe gaat het nu?

door | 4 november 2018 | 0 Reacties

En dan is het alweer November!

Wat was het een rollercoaster voor ons vanaf de zomer. Wat een bijzondere tijd hebben we meegemaakt. Met als hoogtepunt natuurlijk de goede uitslagen wat betreft de gezondheid van John na de derde behandeling. Maar ook het Benefietevent wat voor ons is georganiseerd. Deze bijzondere avond met zoveel lieve mensen, dicht om ons heen, zullen we nooit vergeten! En natuurlijk het eigen geschreven nummer van Lois (JohnSong) die natuurlijk nog steeds te beluisteren is via Spotify. En de bijzondere hulp van stichting Monicares. Zo betrokken, zo hartverwarmend. Een bijzondere groep mensen met een missie! Hierbij willen wij een filmpje delen waarin John vertelt wat Monicares voor ons gezin heeft betekend en ook voor anderen kan betekenen (www.Monicares.nl). En daarnaast ook alle andere initiatieven die er zijn geweest voor JohnStrijd. We kunnen onze dank niet in woorden uitdrukken!

Natuurlijk waren er ook mindere momenten. De slechte uitslag afgelopen zomer dat John zonder behandeling waarschijnlijk de komende kerst niet zou halen. Het is niet te omschrijven wat voor impact dat heeft gehad op ons gezin. Als je kanker hebt, leef je van uitslag tot uitslag en weet je dat je slecht nieuws kan krijgen. Maar als het keihard gemeld wordt, staat de wereld echt even stil. En ook het ziek zijn als gevolg van de chemobehandelingen; het machteloze gevoel als je aan de zijlijn staat. En dan nog de longinfectie na de laatste behandeling die behoorlijk impact heeft gehad. John heeft in overleg met de behandelend arts besloten om dit jaar (waarschijnlijk) geen behandelingen meer te doen zodat hij weer op krachten kan komen en sterk het vervolgtraject in kan.

Want het resultaat is er. Er is aanzienlijk minder tumoractiveit in de longen geconstateerd en de tumoren zijn zelfs geslonken. We durven weer plannen te maken op korte termijn. We durven plannen te gaan maken voor de komende kerst en zelfs voor het nieuwe jaar. In december wordt de stand van zaken aan de hand van een scan weer beoordeeld. Het voorstel is nu om in januari te gaan starten met de vervolgbehandelingen (4 tot 6). Daarom gaan we door. Door met JohnStrijd, want opgeven is echt geen optie!

Zondag 12 november loopt Wilco Voulon de marathon in Athene en probeert hij geld bij elkaar te lopen voor JohnStrijd. We hebben er geen woorden voor. Hand in hand kameraden! We gaan je volgen Wilco en team!

Ideeën om geld voor de behandelingen in 2019 in te zamelen zijn van harte welkom (mailadres: info@JohnStrijd.nl).

Vier het leven lieve mensen en geniet van iedere dag want je weet niet of morgen je gegund is!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.