Hand in Hand

door | 18 mei 2018 | 0 Reacties

Het is niet uit te drukken wat het met je doet als er zo’n actie voor je op touw wordt gezet. Mijn dochters die weer hand in hand samen volop voor mij gaan….

…En dat hebben ze samen met Gea mijn hele ziekteperiode gedaan. Bij iedere operatie, opname en bijzondere gebeurtenis zijn we samen geweest in de periode van mijn ziek zijn altijd Hand in Hand. Met heel veel humor en liefde hebben we als gezin alle moeilijke periodes doorstaan. Ik besef me zo goed hoe rijk ik ben!

Wat er de afgelopen week gebeurd is, is echt niet te bevatten. Wat een mooie reacties, steunbetuigingen en giften hebben we gehad. Zo bijzonder. Het is niet in woorden uit te drukken maar lieve mensen, BEDANKT!

We gaan door, Hand in Hand!

Geniet en pluk de dag!

John

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.