Antoni van Leeuwenhoekhuis

door | 23 mei 2018 | 0 Reacties

Vanaf 2010 is John onder behandeling in het AvL in Amsterdam. Een Kankerinstituut die streeft naar de beste behandeling. In dit ziekenhuis hebben we veel bijzondere momenten meegemaakt in de afgelopen jaren; operaties, slechte en goede uitslagen, goede gesprekken met artsen en verpleegkundigen maar ook aanvaringen met artsen. We hebben tijdens operaties met het hele gezin overnacht in het gastvrije Gasthuis en veel bijzondere gesprekken met lotgenoten gevoerd. We hebben een enorme betrokkenheid van het personeel en vrijwilligers ervaren. Het leven met kanker is een rollercoaster af en toe.

En iedere keer voor een uitslag moet je letterlijk de drempel in het ziekenhuis weer over. Wat staat ons te wachten? De uitslag bepaalt ons leven de komende maanden tot de volgende scan. Het went nooit!

De uitslag van vandaag viel niet mee maar eigenlijk ook niet tegen. De tumoren zijn gegroeid ten opzichte van de vorige keer maar dit lag in de lijn van verwachting. John heeft besloten om niet met chemo te gaan starten maar met een alternatieve behandeling (RSO-kuur).

Verder hoopt hij op korte termijn de drempel in de kliniek in Duitsland over te stappen om daar de mogelijkheden te bespreken. De volgende scan staat in augustus gepland. We zien de zomer zeker positief tegemoet! Vier het leven!

We blijven vertrouwen houden. Fingers crossed!

John strijdt door en de actie JohnStrijd Samen voor John ook!  Wat een mooie positieve reacties hebben we ontvangen sinds de website online is, echt hartverwarmend. Het is niet te beschrijven wat dit met ons doet. Een rollercoaster daar bevinden we ons nu in maar we rollen zeker door.

Rolt u mee? Blijf onze berichten delen en liken zodat we door blijven rollen…. We hebben al een mooi resultaat bereikt maar we zijn er nog niet!

Ook wij lopen mee tijdens de Samenloop van Hoop (team Boudesteyn) in Zwolle op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei voor het KWF. Omdat onderzoek voor kanker noodzakelijk is!

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kom in actie!

Maak met jouw bijdrage een verschil.